onsdag 26. november 2008

Send den videre ...

Har fått en utfordring av: http://maritshverdag.blogspot.com/
Her kommer den;

Utmaning:
Så här funkar det:* Länka till den som utmanat dig och sätt dessa regler på din blogg.* Berätta 7 saker om dig själv både alldagliga och knäppa.* Utmana 7 stycken i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till de. Låt de få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

* Jeg ELSKER scrapbooking og kortlaging! Blir masse av det og lite av det som er viktig.

* Jeg studerer ved Dronning Mauds Minne Høgskole (DMMH) til å bli førskolelærer. Jeg har ikke tenkt å jobbe i barnehage resten av mitt liv, det har aldri vært mitt ønske. Håper jeg er litt på vei til å bli noe jeg liker å gjøre.

* Jeg ELSKER musikk! Her hørtes det på alt mulig rart.

* Jeg er en person som liker å rydde i andres rot.

* Jeg følger med på alt for mange tv-program.

* Jeg liker at det er varmt på soverommet mitt. ALLE jeg snakker med får bakover sveis når jeg sier dette, men slik er det nå en gang. Bare spør min mor og far, de har prøvd å gi meg skylden for at strøm regningen er stor.

* Jeg jobber ved Coop Mega (Domus) på Sunndalsøra når jeg har ferie. Her er jeg som poteten, jeg gjør det meste. Alt fra å stå i kosmetikken, være kassa dame, tippe dame, info dame, være på gulvet og stå i frukta. Har vel prøvd det meste der.

Sender den da videre til:
http://maliengen.blogspot.com/
http://kosebamse.blogspot.com/
http://sivstafsnes.blogspot.com/
http://evamorsverden.blogspot.com/
http://camillashobbyhule.blogspot.com/
http://envimseiverden.blogg.no/
http://skippyskip.blogg.no/

Ingen kommentarer: